Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri ca din intarzierile lucrarilor pentru construirea pasajului suprateran Mihai Bravu s-au recuperat dintr-un an aproape noua luni si jumatate, in cele doua luni de cand au fost reincepute lucrarile.

"S-a recuperat din intarzieri, dintr-un an, cat erau acestea, aproape noua luni si jumatate in cele doua luni de cand noul constructor a reinceput lucrarile", a spus Sorin Oprescu, edilul vizitand vineri santierul de lucrari al pasajului suprateran Mihai Bravu, scrie mediafax.ro.

"Undeva catre primavara, la sfarsitul lunii martie, se va putea circula pe primul pod, iar daca vremea ne permite incepem lucrarile si la cel de-al doilea, care are termen de finalizare la sfarsitul anului 2014", a mai spus Sorin Oprescu.

Primarul general a mai explicat ca noul contract are o valoare mai mare decat cel initial incheiat cu firma Romstrade pentru ca si proiectul "a suferit o serie de modificari".

Sorin Oprescu declara in octombrie ca beneficiarii directi ai viitorului pasaj vor fi aproximativ 650.000 de oameni si 450.000 de masini care "in fiecare seara se retrag acasa din zona de nord a Capitalei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.