In majoritatea regiunilor tarii va ploua, urmand sa se inregistreze, izolat, pana la 35 de litri pe metru patrat, iar la munte vor fi lapovita, ninsori si rafele de vant de peste 80 de kilometri pe ora, potrivit unei informari emise de ANM pentru intervalul miercuri, ora 10.00 - joi, ora 10.00.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) precizeaza ca, in intervalul mentionat, va ploua temporar in cursul zilei de marti, in special in sud-vestul, centrul si nordul tarii, iar spre seara si noaptea, cu precadere in est, sud-est si in zona montana.

Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 de litri pe metru patrat si izolat 30-35 de litri pe metru patrat, potrivit sursei citate.

La munte, in special in Carpatii Meridionali si Orientali, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, iar vantul va sufla tare pe creste, cu rafale de peste 80 km/h.

Meteorologii anticipeaza ca intensificari ale vantului vor si in celelalte zone, cu viteze ce vor depasi 55-60 km/h.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.