Ministerul Transporturilor a revocat luni seara intreg Consiliul de Administratie al Tarom.

Ministerul Transporturilor a revocat intreg Consiliul de Administratie al Tarom, in contextul conflictului dintre membrii acestei structuri de conducere si CEO-ul companiei, Christian Heinzmann..

Inainte de sedinta AGA de azi, in presa au circulat zvonuri cum ca managerul privat a parasit deja compania, desi mandatul sau se incheie oficial pe 19 noiembrie.

Potrivit surselor HotNews.ro, Christian Heinzmann nu a parasit compania si inca se afla in functie.

Noul Consiliu de Administratie numit de Ministerul Transporturilor este alcatuit din Dante Stein - consilier al primului ministru, Manuel Donescu -secretar de stat in Ministerul Trasporturilor, Florin Luca - consultant strategie bancara, Bogdan Speteanu - director general BCR Leasing si Razvan Filipescu - presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism.

"Revocarea tututor membrilor CA s-a facut deoarece au incalcat statutul si mandatul cand au decis reducerea mandatului directorului executiv de la 4 ani la un an (...) Se considera ca afirmatiile din presa membrilor CA au adus grave prejudicii imaginii companiei", a declarat Teodora Trandafir, purtator de cuvant al Ministerului Transporturilor, intr-o conferinta de presa, relateaza MEDIAFAX.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.