Un microbuz in care se aflau 22 de pasageri s-a rasturnat intr-un sant, duminica, pe DN 67, in localitatea gorjeana Scoarta, cinci persoane fiind transportate la spital in urma accidentului.

Accidentul a fost provocat de o soferita care, potrivit politistilor, s-a angajat intr-o depasire intr-un loc unde nu era permis acest lucru, respectiv in varful unei pante cu vizibilitate redusa, unde drumul s-a ingustat de la doua benzi la o banda.

Potrivit MEDIAFAX, pentru a evita impactul cu autoturismul, soferul unui microbuz a tras de volan, iar autovehiculul a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului, ramanand inclinat.

In microbuz, care circula dinspre Ramnicu Valcea spre Targu Jiu, se aflau 22 de pasageri.

In urma accidentului, cinci pasageri din microbuz au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, iar potrivit medicilor trei dintre acestia au suferit atacuri de panica, iar ceilalti doi au suferit rani usoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.