Premierul Victor Ponta a fost intampinat cu huiduieli, vineri, la Sibiu, de catre circa 30 de persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana, acestea strigandu-i: "Rusine sa va fie", in timp ce participanti la o conferinta a pensionarilor PSD la care Ponta venise il aclamau.

Premierul Victor Ponta a ajuns la Sibiu, la Conferinta Nationala a Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati, cu o intarziere de circa 20 de minute, din cauza cetii de pe aeroport, transmite MEDIAFAX.

In fata Salii Thalia, pe premier il asteptau circa 30 de persoane imbracate in tricouri inscriptionate cu mesajul "Salvati Rosia Montana". Acestea l-au huiduit pe Ponta si au scandat "Rusine sa va fie", in timp ce unii participanti la conferinta il aclamau.

Oamenii aveau in maini si rosii, despre care au afirmat ca le-au adus ca sa i le arate premierului, cu mesajul: "Vrem sa fim o rosie sanatoasa, nu o gogonea stricata".

Premierul, flancat de fortele de ordine si de reprezentanti ai PSD Sibiu, a intrat in sala in care se desfasoara conferinta fara sa faca vreun gest la adresa protestatarilor.

O femeie din grupul protestatarilor a mers in fata Salii Thalia imbracata in negru, iar in maini a avut o coroana inscriptionata cu mesajul "Ponta si Guvernul".

"Asa vreau sa sarbatoresc Ziua Mortilor (1 noiembrie - n.r.), Ponta si Guvernul ne-au dezamagit si vrem sa-i trimitem pe lumea cealalta", a afirmat femeia.

La Sibiu, se desfasoara, vineri, Conferinta Nationala a Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati, in cadrul careia vor avea loc alegerile pentru noua conducere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.