Avocata lui Ion Ficior a declarat, joi, la iesirea din Parchetul instantei supreme, ca acesta a fost pus sub acuzare de procurori pentru infractiunea de genocid, precizand ca fapta este grava, "dar in realitate lucrurile nu stau chiar asa".

"Daca ne gandim la fapta de genocid, atunci, da, ea este grava, dar in realitate lucrurile nu stau chiar asa", a spus avocata, potrivit MEDIAFAX.

Aceasta a precizat ca in continuare se vor face toate demersurile pentru o aparare corespunzatoare.

"La acest moment nu s-au adminsitrat probe suficiente. Veti fi informati la momentul oportun de modul in care se desfasoara ancheta", a mai spus avocata lui Ficior.

Ion Ficior a stat la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie aproximativ 30 de minute, timp in care procurorii i-au adus la cunostinta acuzatia de genocid in dosarul deschis in urma denuntului formulat la adresa fostului comandant al Coloniei de munca Periprava de catre Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc.

Citeste si: Tortionarul Ion Ficior, pus sub acuzare pentru genocid


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.