Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa finalizeze rapoartele stiintifice privind fenomenele seismice din judetul Galati si sa contracareze "indivizii exaltatii" care, pentru a aparea la televizor, "spun prostii si baga panica in oameni", informeaza Mediafax.
"Sa finalizati toate rapoartele stiintifice referitoare la fenomenele seismice din Galati. Sa aveti grija la tot felul de indivizi exaltati care, ca sa apara la televizor, vin cu tot felul de prostii si baga panica in oameni. Ca sa contracarati, insa, exaltatii dornici de camere de luat vederi, trebuie sa veniti cu studiile stiintifice", le-a spus Ponta celor doi ministri, miercuri, la inceputul sedintei Executivului.

De asemenea, premierul le-a cerut acestora sa informeze populatia si sa explice foarte clar ceea ce s-a intamplat si care este cauza fenomenelor seismice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.