Chiar daca urasti sau adori sa te trezesti devreme, folosirea orelor matinale ar putea deveni cheia pentru o viata sanatoasa si de succes.


Fa miscare

Majoritatea oamenilor care fac gimnastica o fac dimineata. Chiar daca vorbim de yoga, jogging sau o “fuga” la sala, a face miscare inainte de munca iti da energia necesara pentru o intreaga zi si acel sentiment de realizare. Oricine poate face fata unui teanc de hartii dupa 200 de abdomene! Chiar daca nu te incanta ideea de a te trezi cu noaptea in cap si vremea de afara “te trage la somn”, incearca totusi sa te trezesti cu 15 minute mai devreme pentru a face putina miscare – ajuta si impotriva bolilor de inima.

Pune-ti la punct prioritatile zilei

Maximizeaza-ti potentialul punandu-ti la punct programul pentru ziua respectiva si scopurile. Diminetile, cu mintea limpede, este foarte bine sa faci acest lucru si este deseori singura perioada a zilei cand este liniste. Poti sa gandesti mai limpede si ai timp sa faci acest lucru chiar si atunci cand faci miscare.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.