Politistii bucuresteni fac, marti, 24 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Dambovita, la taximetristi pirat suspectati ca acostau clienti in zona Aeroportului "Henri Coanda", carora le cereau sume mari de bani la finalul cursei, iar daca refuzau sa plateasca, ii amenintau si ii loveau.

Perchezitiile au loc la membrii unei grupari suspectate de infractiuni cu violenta, anchetatorii urmand sa audieze 24 de persoane.

Potrivit MEDIAFAX, membrii gruparii sunt suspectati ca acostau persoane in zona Aeroportului "Henri Coanda" Bucuresti, pe care le transportau in regim de taxi, iar la finalul cursei le cereau sume mari de bani. In cazul in care clientii refuzau sa plateasca, taximetristii pirat blocau usile masinii, ii amenintau si chiar ii loveau.

Soferii urmareau ca persoanele pe care le luau in masina, cetateni straini sau romani, sa fie bine imbracate, pentru a fi siguri ca au sume mari de bani. Acestia cereau pentru o cursa de la aeroport pana la hotelul Intercontinental 230 de euro, iar intr-un alt caz au solicitat unei persoane, pana la Brasov, 800 de lei, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Perchezitiile sunt facute de politistii bucuresteni, cu sprijinul Departamentului de Informatii si Protectie Interna din Ministerul Afacerilor Interne si al Directiei de Operatiuni Speciale din Politia Romana, sub coordonarea Parchetului Judecatoriei Sectorului 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.