Ministrul Eugen Nicolaescu a declarat, luni, ca medicii care au decis sa intre in greva, ori nu vor sa auda, ori nu tin cont de ceea ce li se spune si fac presiune fara sa tina cont ca sunt in discutii cu Ministerul Sanatatii.

"O parte din medicii care au luat aceasta decizie, ori nu vor sa ne auda, ori nu tin cont. Fiecare este liber sa faca ce crede de cuviinta. In urma discutiilor pe care le-am avut cu Coalitia a mai ramas doar un singur punct in discutie. Fara sa tina cont ca suntem in discutii, fac presiuni. Fiecare este liber sa faca ce vrea. Noi ne facem datoria si cautam solutii, si facem acest lucru pentru ca asta este datoria noastra, indiferent daca se face presiune sau nu", a spus Eugen Nicolaescu, citat de MEDIAFAX.

Angajatii din sistemul sanitar sunt in greva japoneza, de luni pana miercuri, timp in care vor purta banderole tricolore, fara a opri activitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.