O femeie de 61 de ani cu probleme cardiace, care participa la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, a murit, vineri, la Spitalul "Parhon", din municipiu, unde a fost dusa in stare grava.

Potrivit Luminitei Budron, medic coordonator al Serviciului de Ambulanta Iasi, femeia in varsta de 61 de ani avea fibrilatii ventriculare, fiind in stare foarte grava si intrand in stop cardio-respirator.

"Echipa de pe ambulanta a efectuat manevrele de resuscitare, iar femeia a fost dusa la Spitalul "Parhon", fiind transportata la Sectia ATI, unde, din pacate, a murit", a spus medicul coordonator.

Din primele date, se pare ca femeia s-ar fi asezat la rand pentru a se inchina la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva inca din cursul noptii de joi spre vineri si ca, pe fondul oboselii, dar si al lipsei hranei, i s-ar fi facut rau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.