Directorul Societatii Nationale a Sarii SALROM, Aurel Bucur, a declarat sambata, la Praid, ca exista intarzieri in semnarea contractului cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), iar lucrurile trebuie urgentate, pentru ca deja iarna a inceput.

"Din pacate, suntem in intarziere de a semna contractul cu CNADNR-ul. Spre surprinderea mea si, din nefericire, autoritatile romane au avut ceva schimbari in cadrul conducerii CNADNR si, desi m-am intalnit de cateva ori in luna august si in luna septembrie, suntem deja in luna octombrie si nu avem un contract incheiat. Va avea loc negocierea la bursa pe 7 octombrie, speram sa incheiem contractul si sa recuperam timpul pierdut. Deja iarna a inceput sa vina peste noi", a afirmat Aurel Bucur, citat de economica.net.

Directorul SALROM si-a exprimat speranta ca va exista o colaborare buna cu CNADNR, in conditiile in care a crescut cantitatea de sare solicitata, de la 250 de mii la 400 de mii de tone.

'Avem niste capacitati de derulare si niste cantitati pe care nu putem sa le depasim, cu toate eforturile supraomenesti pe care am vrea sa le facem. Totodata, a crescut cererea cantitatii de sare de catre CNADNR de la 250 mii de tone la 400 de mii de tone pentru acest sezon, probabil impulsionati si de anuntul meteorologilor ca va fi o iarna foarte grea. Sper sa facem fata", a spus Aurel Bucur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.