Temperaturile cresc cu cateva grade in weekend, insa vremea ramane rece pentru aceasta perioada, scrie MEDIAFAX.

Sambata, valorile termice vor creste usor in toata tara, dar vremea inca se va mentine mult mai rece decat in mod obisnuit. Cerul va fi de la variabil la senin, cu unele innorari in regiunile estice, unde si vantul va sufla moderat, cu unele intensificari.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 7...8 grade in depresiuni si 15...16 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime intre -3 si 7 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, pana la -6 grade.

In Bucuresti, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima 1...2 grade mai scazuta in zona preoraseneasca unde se va produce bruma. Noaptea vor fi conditii de ceata.

Duminica, valorile termice vor continua sa creasca usor in toata tara, dar se vor situa tot sub mediile climatologice specifice inceputului de octombrie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 12 si 17 grade, iar cele minime intre -2 si 7 grade. Izolat se va produce bruma, in special in Transilvania, iar in zonele joase dimineata si noaptea, local va fi ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.