Trei barbati din Bucuresti suspectati ca au incercat sa arunce in aer un bancomat din Sectorul 4 au fost arestati preventiv, dupa ce joi au fost ridicati de politistii bucuresteni, in urma unor perchezitii la locuintele acestora.

"In cursul zilei de 3 octombrie a.c., politistii Capitalei - Serviciul de Investigatii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, cu sprijinul de specialitate al Directiei de Operatiuni Speciale - I.G.P.R., impreuna cu luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale - D.G.P.M.B, au facut patru perchezitii domiciliare in Bucuresti, in urma carora au depistat trei persoane suspectate de savarsirea infractiunilor de distrugere si tentativa la furt calificat", se arata intr-un comunicat de presa remis vineri de Politia Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, in noaptea de 20 iulie, in jurul orei 04.20, o persoana a sunat la 112 si a anuntat ca, in holul unei banci din Sectorul 4, exista patru persoane care incearca sa introduca intr-un bancomat furtunul unei butelii.

La fata locului a fost trimis un echipaj al Sectiei 16 Polisie, insa suspectii au reusit sa fuga, abandonand butelia la fata locului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.