Andreea Anghel, mama copilului sfasiat de caini, a scris un nou mesaj pe Facebook prin care le spune celor apropiati ca se gandeste sa propuna Patriarhiei Romane ca Ionut sa fie declarat martir sau mucenic.

"Deoarece Ionut a murit ca un martir, in chinuri groaznice si la o varsta atat de frageda, fiind un suflet curat si neprihanit, ma gandeam daca nu putem sa facem demersuri la Patriarhia Romana, astfel incat el sa poata fi declarat/ recunoscut martir sau mucenic de catre aceasta? Pentru ca am primit mai multe sugestii in acest sens, voiam sa va intreb daca cunoaste cineva ceva despre ce demersuri trebuie facute in sensul acesta?", a scris Andreea Anghel pe Facebook.

Familia lui Ionut Anghel va cere despagubiri, insa in ciuda sumelor vehiculate in presa (1-2 milioane de euro), nu s-au oferit pana acum detalii in aceasta privinta.

Pana in acest moment, sumele cerute de parintii lui Ionut in instanta au ramas secrete, pentru ca nici una dintre parti, vorbim despre procurori si familia copilului, nu a dat nici un detaliu in acest sens, relateaza stirileprotv.ro.

Surse din Parchetul General confirma insa ca parintii s-au constituit parte civila intr-un proces, ceea ce inseamna ca acestia au solicitat judecatorilor despagubiri pentru moartea lui Ionut.

Daca in continuare ambele parti vor pastra tacerea in privinta daunelor, atunci abia la finalul procesului, se va face publica suma pe care acestia o vor primi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.