Hackerul Victor Faur, unul dintre cei mai cunoscuti hackeri romani, a fost retinut pe teritoriul Sloveniei, intr-un control de rutina al politiei locale, dupa ce pe numele lui exista un mandat de arestare din partea americanilor, potrivit Romania TV.

Celebrul hacker roman Victor Faur, condamnat dupa ce acum 7 ani a spart serverele Agentiei Spatiale Americane - NASA si ale Marinei Statelor Unite a fost arestat in Slovenia.

Fotografia lui era in baza de date a Interpolului, pentru ca nu a platit daunele fixate la procesul respectiv. Potrivit autoritatilor slovene, pe numele lui erau emis un mandat de arestare din statului american inca din anul 2007 deoarece are de achitat pagube de 240.000 de dolari.

Cu toate acestea, barbatul spune ca ii sunt incalcate drepturile si ca este strigator la cer sa fie condamnat de doua ori pentru aceeasi fapta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.