Trei persoane au fost ranite, 61 de autoturisme au fost avariate si 125 de copaci au fost doborati de vantul puternic, marti, in Bucuresti, in zece ore fiind inregistrate 155 de incidente, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca cele 155 de incidente au fost inregistrate intre orele 5.00 si 15.00.

Potrivit lui Daniel Vasile, trei persoane au fost ranite dupa ce au fost lovite de crengi smulse de vant. Este vorba despre o femeie ranita in timp ce se afla in zona Piata Presei Libere, un barbat ranit pe Bulevardul Ion Mihalache si un tanar de 17 ani care a fost accidentat pe strada Cetatea de Balta si transportat la Spitalul Universitar.

In cele zece ore, au fost primite sesizari privind 125 de copaci doborati de vant, 61 de masini avariate si noua elemente de acoperis desprinse. De asemenea, au fost semnalate opt panouri publicitare doborate de vant, sapte acumulari de apa, sase strazi inundate si trei stalpi cazuti, transmite MEDIAFAX.

Majoritatea solicitarilor la ISU Bucuresti au fost pentru indepartarea copacilor cazuti pe carosabil, pe autoturisme sau pe locuinte.

Interventiile de lunga durata au fost cele pentru scoaterea apei acumulate in subsolurile locuintelor sau pe carosabil, in mai multe zone din Capitala, printre care Soseaua Antiaeriana, strada Jiului, strada Dumitru Brumarescu, Drumul Intre Tarlale si Bulevardrul Poligrafiei.

Capitala a iesit marti, la ora 13.00, de sub avertizarea cod portocaliu de ploi, insa ramane vizata de cod galben, pana miercuri dimineata, potrivit meteorologilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.