Mai multe drumuri nationale au fost inchise in vederea deszapezirii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora (14:45), sunt inchise, in vederea deszapezirii, urmatoarele drumuri nationale:

  • DN1 Brasov - Predeal;
  • DN1A Sacele (judetul Brasov) - limita cu judetul Prahova;
  • DN73 Bran (judetul Brasov) - limita cu judetul Arges;
  • DN73A Predeal - Rasnov;
  • DN2D Ojdula (judetul Covasna) - limita cu judetul Vrancea.

Se estimeaza ca circulatia va fi reluata peste 2-3 ore.

Avand in vedere ca in unele zone montane ninge, le reamintim conducatorilor auto ca au obligatia ca pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei sa echipeze autovehiculele cu anvelope de iarna. In cazul autovehiculelor de transport marfa cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone si al autovehicululelor de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv cel al conducatorului auto, acestea trebuie sa fie echipate cu anvelope de iarna pe rotile axei/axelor de tractiune sau sa aiba montate pe aceste roti lanturi sau alte echipamente antiderapante certificate.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa pentru eliberarea gabaritului caii ferate de copacii cazuti intre statiile Darste-Timisu de Sus, pe firul II si Timisu de Sus-Predeal, informeaza, marti, Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA.

Potrivit sursei citate, echipele feroviare aflate la fata locului intervin cu drezine pantograf pentru taierea copacilor cazuti intre statii Darste - Timisu de Sus - Predeal, pe firul II.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.