Sorin Oprescu a declarat ca in aceasta iarna bucurestenii vor plati 170 de lei pe gigacalorie, un pret care se mentine de ani buni, dupa cum spune edilul.
"Participarea cetatenilor nu creste la gigacalorie. Cetateanul nu va plati mai mult de 170 de lei, subventionam pentru toata lumea. Doar daca nu se duce undeva la 500 gigacaloria, atunci nu mai pot sa suport, nu mai am de unde. Dar chiar si daca va creste pretul curentului, nu fac altceva decat sa suport, exact cum a facut-o de cinci ani de zile, de la 170 la 340”, a precizat Oprescu, citat de adevarul.ro.

Primarul general a mai spus ca si televiziunile au un rol important in a-i speria pe oameni cand vine vorba despre cat ar trebui sa scoata din buzunar in fiecare iarna pentru caldura.
Totodata, Oprescu a mai spus ca in urma cu patru ani a incercat sa explice ca exista peroane care au un salariu bun si care ar putea plati 320 de lei, insa masura nu a putut fi aplicata pentru ca a fost considerata discriminatorie.

"Am incercat acum patru ani si acum trei ani sa explic ca sunt oameni care au un nivel de salariu ridicat, nu nesimtit, si ca pot sa plateasca 320 lei pentru gigacalorie. Mi s-a explicat ca fac discriminare", a spus Oprescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.