Mai multe strazi din Capitala au fost inundate, marti, in urma ploii torentiale si zeci de copaci rupti de vantul puternic au cazut pe carosabil si pe masini, peste 20 de autovehicule fiind avariate.

Peste 20 de masini au fost avariate in noaptea de luni spre marti de copacii doborati de furtuna, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau.

Codau a mai spus ca se circula greu din cauza apei acumulate pe carosabil pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti, in dreptul Institutului de Meteorologie, pe Soseaua Virtutii, Valea Oltului, Valea Ialomitei, Iancu de Hunedoara, Soseaua Progresului, Bucurestii Noi, la intersectia cu Razoare, Calea 13 Septembrie, la intersectia cu Soseaua Antiaeriana si Calea Mosilor, la intersectia cu strada Fainari.

De asemenea, nu functioneaza semafoarele la intersectia Bulevardul Basarabia cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, la intersectia strazilor Mircea Vulcanescu cu Popa Tatu, pe Soseaua Giurgiului, la intersectia cu Drumul Gazarului, la intersectia Calea Mosilor cu Bulevardul Carol I, pe Drumul Sarii, la intersectia cu strada lt. Gaina si pe Soseaua Colentina, la intersectia cu Teiul Doamnei.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX ca in ultimele 24 de ore echipele ISU au intervenit la 25 de incidente, dintre care 20 au fost caderi de arbori.

RATB: Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si troleibuzele 71, 93 si 96, blocate

Dupa ce a fost blocata mai multe ore din cauza unui accident, incepand cu ora 9:20 s-a putut circula din nou pe Centura Capitalei. O persoana a fost ranita in accident.

Transportul urban de suprafata este deja perturbat in Capitala, insa problemele au fost agravate si de blocaje ale metroului. Din cauza unor defectiuni de linie la Pipera, circulatia metrourilor se desfasoara pe un singur fir marti dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.