Politia Rutiera Brasov a restrictionat accesul pe DN1 dinspre localitatea brasoveana Darste catre Bucuresti, marti, de la ora 12.00, pentru toate autovehiculele care nu sunt echipate cu anvelope de iarna, acestea fiind obligate sa se intoarca din drum, in conditiile in care ninge abundent.

[UPDATE]

Potrivit sefului Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, mai multe echipaje de Politie Rutiera se afla pe DN1 pentru a restrictiona accesul catre judetul Prahova pentru autovehiculele neechipate de iarna.

"Tot ce inseamna trafic catre Bucuresti va fi restrictionat, astfel ca niciun autovehicul care nu este echipat corespunzator cu anvelope de iarna nu va putea trece spre Bucuresti pentru ca altfel risca sa ramana inzapezite si sa blocheze si accesul masinilor de dezapezire care urmeaza sa intervina", a declarat Tamarjan pentru corespondentul MEDIAFAX.

In judetul Brasov ninge abundent, depunandu-se un strat de cativa centimetri de zapada pe carosabil, atat pe DN1, cat si pe DN73 spre Arges si DN11 spre Covasna.



La ora 8.30, in judetul Ilfov, traficul rutier era intrerupt pe DN Centura Bucuresti, intre Glina si Splaiul Unirii, din cauza unui accident in care au fost implicate un autotren si un autoturism, iar o persoana a fost ranita.

Circulatia a fost deviata intre kilometrii 24 si 27, prin Bucuresti. Tot pe DN Centura Bucuresti, intre Magurele si Bragadiru, unde un camion se rasturnase, circulatia a fost reluata.

De asemenea, pe DN1, in zona Otopeni, s-a acumulat apa pe benzile numarul unu, in ambele sensuri, iar circulatia pe benzile doi si trei este intensa.

In judetul Mehedinti, pe DN57, in zona Svinita, s-a produs ieri o alunecare de teren. Lucratorii de la drumuri au reusit sa deblocheze un sens de circulatie, celalalt sens urmand sa fie degajat in cursul zilei de astazi.

De marti pana joi, intre orele 09.00 si 18.00, se inchide circulatia pe DN66, pe sectorul cuprins intre Bumbesti-Jiu si Petrosani (km 93+500 – km 126), pentru executarea unor lucrari la partea carosabila. Traficul rutier se desfasoara deviat, pe ruta DN67 Targu Jiu – Ramnicu Valcea – DN7 Ramnicu Valcea – Vestem – Sibiu – Sebes – Simeria – DN66 Simeria – Hateg – Petrosani.

Citeste si:
Ce trebuie să știi atunci când începi o activitate de ridesharing
Ce trebuie să știi atunci...

In plus, in judetul Brasov, incepand cu ora 12:00, a fost restrictionat accesul autovehiculelor neechipate pentru circulatia in conditii de iarna pe DN1, intre Darste si limita cu judetul Prahova, pentru a preveni blocarea drumului si in vederea facilitarii interventiei utilajelor de deszapezire.

Citeste si Circulatie dificila in judetul Harghita din cauza zapezii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.