Presedintele Traian Basescu a precizat, duminica, la ProTv, in emisiunea "Dupa 20 de ani" ca nepoata sa creste si nu mai este atat de mica precum atunci cand a scos-o din spital, seful statului mentionand ca aceasta a ajuns la 3,3 kg.

Basescu a spus ca merge in vizita la nepoata sa in fiecare zi si ii face poze cu telefonul.

"Creste. Am pus pe Facebook trei poze. Ma duc in fiecare zi. Acum trei zile am fost si dormea. I-am facut doua poze cu telefonul. Cand am fost alaltaieri era treaza si avea ochisorii deschisi. I-am mai facut o poza si le-am pus pe Facebook sa vada lumea ca nu mai e la fel de mica, ca atunci cand am scos-o din spital, ca s-a nascut prematur. Are 3,3 kg aproape", a spus Basescu.

El a aratat ca dupa ce i se va termina mandatul de presedinte se va ocupa de nepoata sa, chiar daca se va implica, in continuare, in viata politica, scrie MEDIAFAX.

"Voi fi un consultant, un aliat. Pai, ce sa spuna? Credeti ca nu o sa am timp? In fiecare zi o sa am timp de ea si cred ca va fi o ocupatie extrem de importanta si de placuta pentru mine", a spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.