Un tramvai al liniei 23 a deraiat, vineri, pe sensul dinspre Calea Rahovei spre Calea Ferentari, in Sectorul 5 al Capitalei.

Potrivit lui Constantin Tobescu, tramvaiul liniei 23 a deraiat de pe sine in intersectia Calea Rahovei cu Calea Ferentari, in jurul orei 11.00.

"Nicio persoana nu a fost ranita, insa circulatia tramvaielor 32, 23, 8 este blocata", a spus Tobescu, citat de MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al RATB a precizat ca pentru transportul calatorilor, pana la eliberarea caii de rulare, au fost infiintate doua linii naveta de autobuze, una pe Calea Rahovei si alta pe Calea Ferentari.

"Echipajele trimise de RATB actioneaza cu prioritate pentru degajarea caii de rulare de pe Calea Rahovei, acolo unde circula tramvaiele liniei 32 si unde fluxul de calatori este mai mare, iar ulterior vom elibera si linia care circula pe Calea Ferentari" a mai spus Tobescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.