Presedintele CC, Augustin Zegrean, a declarat miercuri, referitor la sesizarea de neconstitutionalitate a Legii privind cainii maidanezi, ca practic este aceeasi lege pentru care judecatorii au mai dat o decizie, dar parlamentarii au revenit cu o noua sesizare, aratand ca "asta e jocul legislativ".

"Este practic aceeasi lege care a mai fost la noi, noi am dat atunci o decizie, ei au revenit la noi, asta e jocul legislativ", a spus Augustin Zegrean, la intrarea in sediul Curtii Constitutionale din Palatul Parlamentului, transmite MEDIAFAX.

Intrebat daca sustine eutanasierea si daca are caine, Augustin Zegrean a raspuns ironic: "Am caine lup, este in greva de trei zile, a aflat ce se intampla si ma ameninta".

Intrebat daca a fost muscat vreodata de un caine, Zegrean a spus ca a fost muscat "de o oaie".

Presedintele CC a mai spus, intrebat daca legea ar putea fi declarata neconstitutionala, ca va fi anuntata decizia la ora 14.00.

Citeste si: CCR discuta miercuri sesizarea in cazul legii privind cainii fara stapan


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.