Un politist si un jandarm au fost raniti usor luni, in localitatea Sintesti din Ilfov, unde, dupa ce oamenii legii au oprit cu focuri de arma un camion cu fier vechi, mai multi romi avand asupra lor arme albe au iesit din curti si i-au atacat.

Incidentele au avut loc dimineata, dupa ce politistii de investigare a fraudelor Ilfov, impreuna cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Ilfov, au oprit un autocamion incarcat cu deseuri de cupru, precizeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Ilfov.

In timpul audierii soferului, in jurul orei 11.00, celalalt ocupant al autocamionului a trecut la volan, in incercarea de a fugi.

"In urmarirea autocamionului, pe raza localitatii Sintesti, jandarmii au tras mai multe focuri de arma catre anvelope pentru oprirea autocamionului. In acel moment, au iesit din curti mai multi cetateni din localitatea Sintesti, avand asupra lor obiecte contondente", se mai arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

In urma altercatiei, un politist si un jandarm au suferit rani superficiale si au fost transportati la spital, pentru ingrijiri, mai precizeaza IPJ Ilfov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.