Un caine de lupta a fost gasit mort, pe malul Lacului Tei, in apropiere de locul in care a fost gasit trupul neinsufletit al lui Ionut Anghel.

Reporterii Click! au descoperit, la mai putin de 100 m de locul unde pe 2 septembrie a fost ucis Ionut Anghek, un pitbull, care zacea mort pe malul lacului Tei, scrie realitatea.net.

Veterinarii sositi la fata locului le-au spus ca animalul e decedat de aproximativ trei saptamani, exact perioada in care a pierit si copilul.

Kuki Barbuceanu, reprezentantul ONG-ului Vier Pfoten, a fost cel care s-a prezentat la Parchet pentru a declara aparitia cadavrului cainelui de lupta.
El a declarat, pentru Realitatea TV, ca anchetatorii au luat decizia de a se produce o autopsie a acestuia si a descoperi daca exista posibilitatea unei legaturi intre acesta si moartea lui Ionut.

Intre timp, reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Animalelor sustin ca ONG-urile au "plantat" cadavrele cainilor descoperiti in Parcul Tei.

Teoria ca Ionut Anghel ar fi fost ucis de un caine de lupta circula de ceva vreme in presa. Fostul senator Marius Parinescu, actual Presedinte al Federatiei pentru Protectia Animalelor si Mediului, este una dintre principalele voci care sustin aceasta teorie.

Am sustinut inca de la inceput ca acel copil a fost ucis de un caine de lupta. Era imposibil ca niste caini comunitari sa faca acele rani pe trupul copilului. Si era imposibil ca dupa acest atac, acei caini sa stea linistiti si sa dea din coada. Orice etolog a inteles ca acei caini nu erau vinovati. A fost o campanie de dezinformare, de invrajbire a populatiei. In acest moment, autorittile sunt obligate sa-l identifice pe proprietarul cainelui de lupta vinovat, care a tarat corpul in locul in care a fost gasit”, a declarat Marius Marinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.