O altercatie a avut loc la finalul marsului biciclistilor, de sambata, din Capitala, la statia de metrou Tineretului, dupa ce un sofer a intrat in cordonul de biciclisti aflat in calea sa si a fost apoi inconjurat de zeci dintre ei, blocand intrarile in masina si chemandu-si prietenii in ajutor.

Aproximativ 5.000 de biciclisti au participat la marsul de protest in Capitala, cerand amenajarea pistelor pentru deplasarea lor pe carosabil, dar si demisia primarului Sorin Oprescu. Manifestarea s-a incheiat in zona statiei de metrou Tineretului, dupa mai multe ore, in care biciclistii au ocupat carosabilul, treficul fiind restrictionat pentru deplasarea acestora.

La final, la Tineretului, un sofer a intrat intre biciclistii din fata lui si a distrus unele biciclete, indoindu-le rotile, dar nu a fost nimeni ranit, au relatat pentru MEDIAFAX martori la eveniment. Apoi, soferul s-a retras printre blocuri, urmarit de zeci de biciclisti, care au inconjurat masina, au strigat la el sa iasa, i-au smuls oglinzile retrovizoare si i-au ciobit parbrizul si un geam lateral.

Barbatul a ramas in masina si a inceput sa dea telefoane, la scurt timp venindu-i in ajutor alti trei - patru barbati, insa conflictul cu biciclistii s-a incheiat, data fiind sosirea agentilor de politie la locul incidentului. Unul dintre prietenii soferului a fost incatusat de politisti, dupa ce s-a manifestat violent.

Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau, a confirmat pentru MEDIAFAX ca a avut loc o altercatie la finalul marsului, dupa ce un sofer a incercat sa-si forteze intrarea in cordonul de biciclisti.

Sursa video: youtube.com/bucharestbiketraffic


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.