Locuitorii municipiului Ploiesti au avut parte, vineri, de momente de cosmar, dupa ce mai multe cadavre de caini au fost descoperite pe strazile orasului. Politia a demarat o ancheta, existand suspiciuni ca animalele au fost otravite.

Corpurile lipsite de viata ale 14 caini fara stapan au fost descoperite pe mai multe strazi din Ploiesti. Iubitorii de animale se tem ca maidanezii au fost otraviti.

"Iarasi cadavre in tot orasul, banuiesc ca este tot furadan, pentru ca simptomele sunt aceleasi. Nu se mai poate, trebuie sa se opreasca", a declarat, pentru Realitatea TV, Elena Badiciu, cea care a anuntat politia.

Parerile locuitorilor orasului sunt impartite. In timp ce unii afirma ca un asemenea gest este o dovada clara a lipsei de civilizatie, altii sustin ca autoritatile ar trebui sa adune toti cainii de pe strazi.

"Un lucru extrem de urat. Ne exprima ca nu suntem civilizati, nu suntem niste oameni care sa intelegem ceea ce ne inconjoara", a afirmat un ploiestean.

"Ar trebui sa adune toti cainii, ca nu poti sa te duci nicaieri din cauza lor, te mananca cainii", a precizat un alt locuitor.

"Nu inteleg cine poate sa fie asa de barbar si de nemernic", a afirmat o femeie plangand langa un caine.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova a declarat ca autoritatile efectueaza cercetari pentru a stabili daca au fost incalcate prevederile legii privind protectia animalelor.

Nu este prima data cand un asemenea eveniment se petrece in Ploiesti. La inceputul verii, cadavrele a peste 20 de caini au fost descoperite, in urma cercetarilor dovedindu-se ca acestia au fost otraviti.

Sursa video: Realitatea TV


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.