Vremea se va mentine racoroasa in toata tara pe perioada weekendului, cu temperaturi mai scazute decat in mod normal pentru aceasta perioada, relateaza MEDIAFAX.

Sambata, vremea se va mentine racoroasa in majoritatea zonelor, mai ales dimineata si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 24 de grade, iar cele minime intre 4 si 13 grade. Cerul va prezenta innorari temporare si va ploua slab, ziua in vestul, centrul si nordul tarii, iar noaptea in regiunile estice si doar izolat in cele centrale.

In Bucuresti, cerul va avea innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.

Duminica, temperaturile vor fi usor mai scazute decat cele normale ale perioadei in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil in sud-vest si temporar noros in restul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si sud-estice, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 5 si 13 grade, mai mici in depresiuni.

La munte este posibil sa-si faca aparitia precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.