Un barbat de 46 de ani a fost calcat de un tramvai, vineri dimineata, in apropierea Garii de Nord din Timisoara.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Mirela Draghicioiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca accidentul a avut loc vineri in jurul orei 5.30, in apropierea Garii de Nord din Timisoara. Barbatul al carui cap a fost retezat de rotile tramvaiului avea 46 de ani si era din comuna timiseana Padureni.

"Este vorba despre tramvaiul 1 care, in apropierea Garii de Nord, a lovit un barbat care se afla pe sine. Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa pe numele vatmanului, iar cercetarile continua pentru a stabili cu exactitate circumstantele producerii accidentului", a spus Mirela Draghicioiu.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, vatmanul nu a observat ce s-a intamplat, iar dupa ce a trecut cu tramvaiul peste trupul barbatului si-a continuat drumul. Abia vatmanul urmatorului tramvai a observat trupul neinsufletit al barbatului si a sunat la 112.

Politistii au mentionat ca, in urma necropsiei, se va stabili daca este vorba despre o sinucidere ori despre un accident si daca barbatul decedat s-a aflat sau nu sub influenta bauturilor alcoolice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.