Preotul Penitenciarului Bacau a fost prins, vineri dimineata, cu patru telefoane mobile, pe care urma sa le dea unor detinuti, acesta fiind dus la audieri in urma unor perchezitii la unitatea de detentie, la locuinta acestuia si la alte adrese, potrivit unor surse judiciare.

Anchetatorii aveau informatii ca in Penitenciarul Bacau sunt introduse telefoane mobile pentru detinuti, astfel ca au facut, vineri, controale in celulele detinutilor, in capela bisericii din penitenciar, la casa preotului Octavian Balan si la locuintele unor agenti de penitenciar, au precizat sursele citate de MEDIAFAX.

Preotul a fost prins in flagrant, acesta avand ascunse sub sutana patru telefoane mobile si suma de 800 de lei, bani care ar fi fost primiti ca mita de la familiile detinutilor.

Sursele citate au precizat ca preotul Balan primea telefoanele de la familiile detinutilor, care il contactau in afara penitenciarului si ii plateau intre 200 si 300 de lei pentru serviciile acestuia.

Preotul introducea telefoanele mobile in penitenciar si le dadea detinutilor la spovedanie, in capela sau intr-o camera de langa infirmerie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.