O femeie care se afla in acel moment in Parcul Tei, a povestit ca bunica baietelului ar fi uitat de copii pentru o perioada mare de timp.

Mai mult, femeia sustine ca batrana ar fi stat zeci de minute pe banca in compania altor femei, timp in care a baut bere si a fumat, scrie realitatea.net.

"Erau 3-4 femei pe banca si spuneau niste domni, niste batrani pe acolo, pai zice, 'Dansa nici n-avea nicio treaba. Beau bere si fumau acolo.' Si mie mi s-a parut curios ca dansa zicea ca o dor picioarele si de aceea nu a putut sa alerge dupa copii. S-a sculat de pe banca, cum spuneau batranii aia care erau langa ele acolo, zice: 'Nu-i gasesc, de circa 45 de minute, nu stiu de ei'"
, povesteste un martor,

Povestea martorului pare ca se potriveste cu scenariul incropit din inregistrarile video obtinute ieri de presa. Acestea arata ca bunica nu a inceput cautarile, sau cel putin nu a fost surprinsa de camere, pana la ora 11:30.

Si barbatul care i l-a adus bunicii pe fratele lui Ionut urmeaza sa fie audiat, dupa ce va fi identificat. Procurorii vor sa stea de vorba si cu minorul. Avocatul familiei lui Ionut mai spune ca procurorul ar putea sa-l audieze pe Andrei in prezenta psihologului care se ocupa de el, eventual chiar acasa la el.

Citeste si: Cazul copilului ucis de caini. Bunica lui Ionut: Am avut grija de copii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.