ANM a emis o noua avertizare de ploi torentiale. Vor fi afectate zonele lovite deja de inundatii.

Pe parcursul noptii de joi spre vineri (19/20 septembrie) in Moldova si in zona Carpatilor Orientali va ploua pe arii relativ extinse. Ploile vor fi moderate cantitativ, astfel ca izolat se vor cumula 15...20 l/mp.

Vineri, vremea va fi racoroasa in toata tara, desi in regiunile intracarpatice valorile termice diurne cresc usor fata de joi. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul, nordul si centrul tarii, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va prezenta intensificari locale la munte si izolate in rest. Temperaturile maxime vor fi de 13-14 grade in depresiunile transilvane si 23 de grade in sudul extrem, la Alexandria, Giurgiu si Calarasi.

In capitala vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil dar dimineata, va fi rece: 8-10 grade. La amiaza, putin peste 20 de grade, iar cerul va fi variabil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.