Un autocar in care se aflau 74 de turisti ucraineni s-a rasturnat, joi dimineata, pe DN 2 (E 85), in judetul Vrancea, in urma accidentului doua persoane pierzandu-si viata, iar alte cinci fiind ranite grav.

Accidentul s-a produs in jurul orei 03.00, pe DN 2 (E 85), intre localitatile Marasesti si Calimanesti, dupa ce autocarul, care venea din Bulgaria, s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului, scrie MEDIAFAX.

In autocar se aflau 74 de cetateni ucraineni care se intorceau din vacanta din Bulgaria si mergeau la Kiev, precum si trei soferi bulgari.

In urma accidentului, o femeie a murit pe loc, pentru scoaterea acesteia din autocar intervenind un echipaj de descarcerare. Un alt barbat, ranit grav in urma accidentului, a decedat ulterior, la Spitalul Judetean din Focsani.

De asemenea, au fost ranite alte cinci persoane, trei dintre ele fiind duse cu ambulantele la Spitalul Judetean din Focsani, celelalte doua primind ingrijiri medicale la locu accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.