Principalul suspect in cazul jurnalistei de la un post de radio bucurestean care a reclamat ca a fost violata, in dupa-amiaza zilei de 10 septembrie, de un barbat care a amenintat-o cu un cutit, in zona Lacului Floreasca, a fost prins dupa ce a incercat sa violeze o alta femeie.

Potrivit Politiei Capitalei, barbatul suspectat ca, in 10 septembrie, a violat o jurnalista a fost prins de politisti luni seara, la scurt timp dupa ce a incercat sa o violeze si pe secretara unei universitati din Bucuresti.

Barbatul a fost ridicat de politistii Sectiei 5 din apropierea locuintei sale.

Potrivit MEDIAFAX, anchetatorii spun ca acesta are antecedente penale, tot pentru infractiuni cu violenta. Acesta si-a recunoscut fapta, dupa ce criminalistii au comparat analizele facute suspectului luni seara cu probele biologice prelevate in cazul violului din 10 septembrie.

In urma perchezitiei facute la locuinta acestuia au fost gasite si hainele pe care le-a purtat in ziua violului si care au fost descrise de victima.

Acesta a fost recunoscut din grup de catre jurnalista violata.

Barbatul, in varsta de 32 de ani, nu are ocupatie. Acesta a fost predat de politistii Sectiei 5 anchetatorilor Sectiei 1, care impreuna cu procurorii urmeaza ca, in cursul zilei de marti, sa propuna magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 arestarea lui preventiva.

Acesta este suspectate si de alte fapte de acest gen, dar la politie nu au fost depuse alte plangeri.

In 10 septembrie, jurnalista de la un post de radio bucurestean, in varsta de 23 de ani, a facut plangere la Politie, reclamand ca a fost violata in zona Lacului Floreasca, de un barbat care a amenintat-o cu un cutit in plina strada.

Potrivit reprezentantilor postului de radio, jurnalista a fost agresata pe strada, intre zona Perla si Lacul Floreasca, barbatul amenintand-o cu un cutit, in zona fetei, ca isi va pierde ochiul daca striga dupa ajutor.

"Desi colega noastra plangea, era in mod evident amenintata si a fost impinsa sute de metri, nimeni nu a intervenit sau sunat la numarul de urgenta 112", se arata intr-un comunicat al postului de radio la care lucreaza victima.

Reprezentantii postului de radio sustin ca o alta colega a lor a fost atacata, in urma cu trei saptamani, tot in Capitala, in zona statiei de metrou Aurel Vlaicu, insa, din fericire, a scapat nevatamata fizic.

Citeste si:
Frații Tate, trimiși în judecată de DIICOT. Sunt acuzați de viol,...
Frații Tate, trimiși în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.