Afla cum  va fi vremea la inceputul saptamanii.

  • Luni
Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in Maramures si estul Transilvaniei si 28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 8 si 17 grade, mai coborate in depresiuni spre 3 grade.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 11...13 grade.

  • Marti
Vremea va deveni instabila. Innorarile se vor accentua treptat si vor fi averse, insotite de descarcari electrice, ziua in vestul, nord-vestul, centrul tarii si la munte, iar seara si noaptea pe arii din ce in ce mai extinse si in restul teritoriului. Cantitatile de apa izolat vor fi insemnate. Local vantul va prezenta intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in Maramures si estul Transilvaniei si 30 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 5 si 16 grade, mai ridicate pe litoral.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.