Avocatul Daniel Ionascu a declarat pentru MEDIAFAX, ca a facut o cerere de gratiere in numele lui Gigi Becali, care a fost depusa, probabil, de familia acestuia la Presedintie, dupa ce a fost semnata de mama finantatorului FC Steaua.

Daniel Ionascu a spus ca, in cursul acestei saptamani, Becali a solicitat echipei de avocati cu care lucreaza ca faca o cerere de gratiere, pentru a fi depusa la Presedintie.

Avocatul a precizat ca a intocmit cererea, iar aceasta i-a fost prezentata lui Gigi Becali. Acesta a adaugat ca cererea trebuia semnata de mama lui Gigi Becali si depusa de familia acestuia la Presedintie.

"Cel mai probabil ca Gigi Becali sau un membru al familiei acestuia a transmis cererea la Presedintie", a mai spus Ionascu.

Gigi Becali isi executa in continuare pedeapsa la Penitenciarul Bucuresti Jilava, dupa ce conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor a decis ca cererea acestuia de transfer intr-o alta unitate sa fie reanalizata dupa finalizarea dosarelor pe care le are la instantele din Capitala.

Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali, declara, pe 30 august, ca finantatorul FC Steaua ar putea fi mutat la Penitenciarul Poarta Alba, pe motiv ca relatiile acestuia cu conducerea Penitenciarului Jilava "sunt destul de deteriorate", dovada fiind sanctiunea primita, pe care a contestat-o.

Avocatul preciza ca o dovada a unei posibile tensiuni intre Becali si conducerea penitenciarului ar fi sanctiunea primita de acesta, de a nu mai participa la activitati sportive si culturale, pentru ca a folosit cartela unui detinut pentru a telefona in afara inchisorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.