Elevii romani din lotul national de informatica al Romaniei au cucerit patru medalii, o medalie de aur si trei de argint, la a XXI-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica, desfasurata la Sarajevo, in Bosnia-Hertegovina, in perioada 7 - 13 septembrie 2013.

Unul dintre laureatii cu aur din acest an, care a fost premiat si la editia precedenta cu aur, este Rares Darius Buhai din clasa a X-a la Colegiul National „Liviu Rebreanu” din Bistrita.

Alt laureat este Radu Stefan Voroneanu, clasa a XII-a, la Colegiul National „I. L. Caragiale” din Ploiesti, medaliat cu aur, in 2012, care a obtinut o medalie de argint in 2013.a

Celelalte doua medalii de argint au fost obtinute de Silviu-Emil Popescu din clasa a XII-a la Colegiul National „Grigore Moisil” din Bucuresti), respectiv Mihai Popa din clasa a XII-a la Colegiul National „Fratii Buzesti” din Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.