Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost asteptat, vineri, in fata Prefecturii Cluj, de un grup de protestatari care se opun proiectului minier de la Rosia Montana, acestia aruncand cu rosii spre el si strigand "Demisia", scrie MEDIAFAX.

Mai multe persoane l-au asteptat, vineri, pe ministrul Culturii, Daniel Barbu, pe trotuarul din fata Prefecturii Cluj unde acesta sustinuse o conferinta de presa, cu bannere pe care scria "Barbu, mercenarul Goldului, impotriva patrimoniului" si "Rosia Montana in patrimoniul UNESCO".

In momentul in care ministrul s-a indreptat spre masina parcata pe trotuar, protestatarii au aruncat spre acesta cu o punga cu trei rosii, care a cazut langa el, si au strigat "Demisia".

Unul dintre protestatari, care bloca accesul spre masina ministrului, a fost indepartat cu forta de jandarmii prezenti, iar Barbu a reusit sa urce in masina si sa plece, fara a face vreo declaratie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.