Doua femei care se plimbau pe o strada din Timisoara au fost atacate de o haita de aproape 30 de caini maidanezi.

Cele doua femei au fost transportate la spital, cu zeci de muscaturi adanci pe corp, anunta Realitatea Tv. Cele doua au fost salvate de haita de caini de paznicul unui santier, care le-a auzit tipetele si a reusit sa alunge animalele.

Potrivit Mediafax, incidentul s-a petrecut in zona Calea Aradului, unde sunt mai multe blocuri in constructie. Timisorenii care locuiesc in zona in care cele doua femei au fost atacate de caini spun ca au facut de mai multe ori sesizari la societatea de ecarisaj, insa nimeni nu a venit sa adune animalele de pe strazi. In schimb, reprezentantii societatii sustin ca ei nu au primit nicio sesizare.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat, care au trimis o ambulanta SMURD pentru a prelua victimele, cele doua femei, in varsta de 58 si respectiv 63 de ani, aveau rani la maini si la picioare.

Citeste si: Legea eutanasierii ADOPTATA: Parlamentul vrea sa-i omoare in 14 zile, Capitala a optat pentru 7 zile

In Timisoara misuna pe strazi 4.000 de caini fara stapan, iar primarul orasului a declarat saptamana trecuta ca dupa pararea sa, animalele ar trebui sterilizate, nu eutanasiate, insa omul este mai important decat un animal.

“Cel mai potrivit este sa mergem pe ideea de sterilizare, dar cu simt al raspunderii. Eu am spus-o de la inceput si nu-mi schimb pozitia, omul este mai important decat cainele si decat orice alt animal. Noi nu putem sa asteptam tragedii in orasul nostru pentru a lua masuri", a declarat Nicolae Robu, citat de opiniatimisoarei.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.