Un copil de un an si o luna din Beius a murit, iar fratele sau geaman a ajuns in stare grava la un spital din Oradea, de unde a fost transferat la Bucuresti.

Potrivit medicilor de la Spitalul Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea, familia din Beius a petrecut o saptamana in statiunea Nisipurile de Aur (Bulgaria), iar apoi a vizitat, timp de doua zile, manastirile din nordul Moldovei, intorcandu-se acasa martea trecuta, scrie realitatea.net.

In aceeasi seara, unul dintre copii a inceput sa se simta rau, avand simptome de bronsita astmatiforma.

"Unul dintre micuti a fost internat de urgenta, miercuri, la Spitalul Municipal Episcop Nicolae Popovici din Beius, dar noaptea a facut o criza de apnee si un stop cardio-respirator. Resuscitat de colegii beiuseni si pregatit pentru a fi transferat la Spitalul Municipal din Oradea, copilul a mai facut inca doua stopuri cardiace si a decedat joi noapte, in spitalul din Beius", a declarat, luni, medicul Ritli Ladislau de la Spitalul Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea.

Conform acestuia, celalalt copil a inceput sa manifeste aceleasi simptome dupa cateva ore de la decesul fratelui sau. Specialistii din Bucuresti au inceput investigatii amanuntite pentru a afla cauza exacta a imbolnavirii celui de-al doilea copil si a decesului fratelui acestuia, dar agentul patogen nu a fost inca identificat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.