Sute de persoane manifesteaza azi in Parcul Izvor din Bucuresti, pentru eutanasierea cainilor fara stapan.

Peste 300 de persoane participa duminica, in Parcul Izvor din Bucuresti, la un protest referitor la problema cainilor vagabonzi, cerand ridicarea acestora de pe strazile Capitalei, pentru siguranta locuitorilor, scrie MEDIAFAX.

Participantii, de toate varstele, au venit cu pancarte pe care sunt scrise mesaje printre care "A.S.P.A., asuma-ti!", "Nu sunt hrana pentru caini!", "Strada mea nu e cotet" si "Vrem «legea lui Ionut»!".

La protest au fost aduse, de asemenea, fotografii ale primarului general Sorin Oprescu si ale edililor de sector, cu mesajul "Asuma-ti!", precum si pancarte cu poza lui Ionut Anghel - copilul de patru ani decedat dupa ce a fost muscat de caini vagabonzi in Capitala -, cu mesajul "De ce?".

Prin acest protest, participantii cer autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente pentru asigurarea dreptului la viata si siguranta, intr-un oras "liber" de caini vagabonzi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.