Ziua de Sfanta Maria Mica este prilej de sarbatoare pentru romii din Romania, insa petrecerile incep cu un urias scandal la varful comunitatii.

Iulian Radulescu, cel considerat Imparatul romilor, a declarat, la Romania TV, ca fratii Dorin si Daniel Cioaba nu mai sunt regii romilor, ei fiind exclusi din comunitate, in urma strangerii de semnaturi din partea mai multor ONG-uri ale romilor din Romania.

"In tara sunt mai multe organizatii si ONG-uri care au semnat pentru excludere. Am facut demersurile de acum doua saptamani, de cand a murit Cioaba. Au semnat ONG-uri din Olt, Mehedinti, Constanta, Bucuresti si Arges, sunt in total 63 de semnaturi", a spus autointitulatul Imparat Iulian, citat de rtv.net.

In replica, Daniel Cioaba, fiul fostului autointitulat rege international al romilor, spune ca Imparatul Iulian nu are dreptul sa excluda pe nimeni din comunitate, deoarece el insusi a fost exclus, in urma cu mai bine de 10 ani, de Florin Cioaba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.