Vremea se va mentine predominant frumoasa in acest weekend, iar vantul va sufla slab si moderat.

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor continua sa caracterizeze o vreme racoroasa dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Vor fi unele innorari in regiunile estice si in zona Carpatilor Orientali, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe, dar in cea mai mare parte a tarii cerul va fi mai mult senin.

Potrivit mediafax.ro, vantul va sufla slab si moderat, local cu intensificari in cursul zilei in Moldova, Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi de la 19...20 de grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei, pana la 27...28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai coborate in depresiuni, pana la 2 grade. Izolat vor fi conditii de ceata in vestul si centrul teritoriului.

Bucuresti

Vremea va fi frumoasa, dar se va mentine racoroasa in orele diminetii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 13...14 grade, mai coborata in zona preoraseneasca.

Mare

Vremea va fi in general frumoasa, dar racoroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil. Conditii pentru ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe litoral si in delta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 24 de grade, iar cele minime intre 15 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 de grade.

Munte

Vremea se va mentine predominant frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil in Carpatii Orientali si mai mult senin in restul masivelor. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in zona inalta. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Duminica, v
remea se va incalzi usor in majoritatea regiunilor, astfel incat valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor situa intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 si 16 grade, mai coborate in depresiuni, spre 2 grade.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 2 - 30 octombrie 2023. În ce regiuni se așteaptă...
Prognoza meteo ANM 2 - 30...

Cerul va fi variabil in estul, sud-estul tarii si la munte, zone in care izolat vor fi conditii sa ploua slab si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Izolat vor fi conditii de ceata.

Mare

Vremea va fi in continuare frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul slab si moderat. Izolat pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Munte

Vremea va fi in continuare frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul slab si moderat. Izolat pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.