Prorectorul Universitatii "Ovidius" Constanta, Gabriela Stanciu, care avea atributii de rector dupa arestarea lui Danut Tiberius Epure, este cercetata pentru coruptie si suspendata din functie

Aceasta este acuzata ca a luat de la o persoana 1.500 de euro mita pentru a-i da raspunsurile pentru admiterea la Farmacie.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au inceput urmarirea penala fata de Gabrielei Stanciu pentru luare de mita si de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, si Lucica Toader, pentru dare de mita.

Anchetatorii i-au interzis Gabrielei Stanciu sa paraseasca tara pe o perioada de 30 de zile si au luat masura obligarii de a nu exercita functia de prorector, se arata intr-un comunicat de presa de joi al DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.