Un proiectil neexplodat din cel de-al doilea razboi mondial, in stare de functionare, a fost gasit, luni, in zona pietei Aurora din municipiul Targoviste, de mai multi muncitori care lucrau la sistemul de canalizare din oras.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita, maior Eduard Telea, muncitorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj pirotehnic.

"Este vorba despre un proiectil exploziv calibru 75 de milimetri, in stare de functionare, descoperit in zona pietei Aurora din microraionul IV al municipiului Targoviste de muncitorii care sapau un sant pentru o lucrare de canalizare. Zona a fost imediat izolata si asigurata de catre echipajul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al municipiului Targoviste si a fost solicitat echipajul pirotehnic de la Detasamentul Targoviste al ISU Dambovita", a declarat Eduard Telea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.