Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la iesirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a nascut o fetita, ca este bucuros ca a primit "nobilul titlu de bunic", iar nepotica sa, despre care a spus, razand, ca seamana cu el, este sanatoasa si "deja a supt".

Presedintele a spus ca este bucuros, impreuna cu sotia sa, Maria, si cu cealalta fiica, Ioana.

Potrivit MEDIAFAX, Basescu a spus ca nasterea a fost prematura, copilul fiind asteptat peste trei saptamani, dar doctorii au decis ca este mai bine ca operatia sa aiba loc la acest moment.

"Am primit nobilul titlu de bunic", a spus Basescu, precizand ca fiica sa, Elena, si sotul acesteia, Bogdan, vor alege numele copilului.

Intrebat daca si-a vazut nepotica, Basescu a raspuns: "E, cum sa n-o vad, am tinut-o si in brate".

El a adaugat ca sentimentul este extraordinar, precizand ca nepotica a primit la nastere nota 9.

Intrebat cu cine seamana copilul, Basescu a raspuns: "Cu mine, sigur. Se vede, ca s-a si grabit sa iasa".

El a spus ca nu stie cine vor fi nasi. "Ma bucur ca e sanatoasa, ca a supt deja, ceea ce e foarte bine", a spus Basescu, precizand ca medicii au spus ca fiica sa va mai ramane in spital "doua-trei zile".

Presedintele a vizitat-o, duminica, pe fiica sa, Elena, la Spitalul Universitar, dupa ce aceasta a nascut o fetita. Basescu a stat la spital, impreuna cu sotia si cu cealalta fiica, Ioana, in jur de o ora.

Citeste si: Presedintele este bunic: Elena Basescu a nascut o fetita

Sursa foto: facebook.com/PresedinteleTraianBasescu



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.