Un campion olimpic la inot a fost retinut, vineri, alaturi de alte doua persoane, cei trei fiind considerati lideri ai unei grupari specializate in trafic de droguri, iar la locuintele lor din Pitesti anchetatorii au gasit peste jumatate de kilogram de substante etnobotanice, 30 de grame de canabis.

Pe 29 august, politistii antidrog au prins, in urma unui flagrant, trei lideri ai gruparii infractionale, cu varste cuprinse intre 20 si 23 de ani, toti din municipiul Pitesti, in timp ce distribuiau stupefiante mai multor consumatori. Printre acestia se numara si Razvan Tudosie, campion olimpic la inot.

Tudosie a obtinut in 2010 medalia de bronz la proba de 50 de metri bras, la Olimpiada de Vara pentru Tineret din Singapore.

In urma perchezitiilor, politistii au descoperit peste jumatate de kilogram de substante de tip „etnobotanic”, 30 de grame de cannabis, sume mari de bani in lei si in valuta si documente.

Drogurile erau comandate de pe diferite site-uri si erau primite prin colete postale, dupa ce suspectii achitau contravaloarea acestora prin transferuri bancare, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.