Roboti care transporta bagajeze, smartphone-uri in loc de chei si lifturi care pun muzica in functie de numarul oamenilor.





Yotel, New York

In acest hotel din New York cheile camerelor sunt distribuite de terminale electronice, iar bagajele oaspetilor sunt depozitate de un robot, denumit Yobot.

Hotelul dispune de camere izolate fonic, cu paturi care isi schimba pozitia pentru a economisi spatiu, iar sistemul de aer conditionat se activeaza prin intermediul senzorilor de miscare.

Chiar si restaurantul hotelului new-yorkez este tehnologizat la nivel inalt, mesele putandu-se ridica sau cobori la o simpla apasare de buton.

O noapte de cazare aici incepe de la 199 dolari.

QT Sydney, Australia

Lifturile din acest hotel sunt dotate cu o tehnologie prin care determina cate persoane sunt in lift si incepe sa ruleze o melodie adaptata, care face referire la numarul de persoane.

Totodata, hotelul dispune de o gama variata de arta digitala, care include de la sistemele de luminare la imagini HD.

O noapte de cazare incepe de la 350 de dolari.

Ushuaia Beach Hotel, Ibiza, Spania

La inregistrarea in acest hotel, nu prezinti doar cardul de credit, ci iti lasi si amprentele.

Astfel identificat, pe toata sederea in hotel poti achita orice serviciu prin atingerea unui ecran cu scanner biometric.

O noapte de cazare la acest hotel incepe de la 254 dolari.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.