Peste 50 de persoane urmarite pentru a fi arestate sau pentru a executa pedepsele cu inchisoarea primite in instanta si 119 date disparute, dintre care 75 de minori, au fost gasite in ultima saptamana, informeaza Politia Romana.

Politistii de la investigatii criminale au prins, in perioada 16 - 22 august, 54 de persoane, dintre care un evadat si 31 care au condamnari definitive la pedepse cu inchisoarea, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Alte 22 de persoane depistate de politisti erau cautate pentru a fi arestate, dintre care noua aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare.

De asemenea, politistii au gasit 119 persoane semnalate ca fiind disparute, dintre care 75 cu varste sub 18 ani. Minorii nu au fost victime ale vreunei infractiuni, acestia fiind incredintati familiilor sau internati in centre, scrie MEDIAFAX.

In 21 august, politistii au prins in gara din satul Margina, judetul Timis, un detinut de la Penitenciarul Barcea (Hunedoara) care a evadat in 12 august, cand se afla la cules de afine. Detinutul, care este recidivist, ispasea o pedeapsa cu inchisoarea la Penitenciarul Barcea de patru ani si noua luni, in regim semideschis, fiind acuzat de furt calificat.

Politistii bucuresteni au prins, in 20 august, un barbat de 30 de ani, din Slatina, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare pentru viol.

Un alt barbat, in varsta de 43 de ani, pe numele caruia fusese emis un mandat de arestare preventiva pentru trafic de persoane, a fost prins in Capitala de politistii din Giurgiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.